OKULUMUZUN TARİHÇESİ

Şu anda Sağlık Ocağı olarak kullanılan okul binasının inşaatına 1952 yılında başlanmış ve 1955 yılında bitirilmiştir.1955 yılından itibaren Kaldırım Caminin yanındaki bina terk edilerek öğrenciler bu binada eğitim öğretim görmeye başlamışlardır. Sağlık ocağı olarak kullanılan bina ise 1976 yılına kadar eğitim öğretime devam etmiştir. Bu binanın tamirat gördüğü dönemler de şu anda belediye binası olarak kullanılan binada geçici olarak eğitim verilmiştir.

1976 Yılında ise iki bloktan oluşan yeni okul binaları yapılmıştır.Bu tarihten itibaren şu anda sağlık ocağı olarak kullanılan bina terk edilmiş ve yeni yapılan iki blokta eğitim öğretime başlanmıştır.Bu iki blok halen kullanılmakta ve 1,2,3,4.sınıflar burada eğitim öğretime devam etmektedirler.